Aktuální ceny: Cena zlata 2159.905 USD/oz   Cena stříbra 25.1055 USD/oz   USD 23.140 Kč   EUR 25.220 Kč  
Nákup v  

Magazín nejen o zlatě. Druhé číslo ke stažení

Novinka
8.1.2020
První letošní číslo našeho Magazínu je tu. Označujeme ho pořadovým číslem dva, jelikož se jedná již o druhé číslo vydané v novém kabátě. K dispozici je opět jak v tištěné podobě na našich prodejnách v Praze, Brně, Ostravě, Liberci a Bratislavě, tak ke stažení na našem webu. Co se v něm dozvíte?

Dostal se nám do rukou zajímavý výzkum Světové rady pro zlato. Vypracován byl na základě odpovědí 18 000 respondentů z rozvinutých a rozvíjejících se trhů se zlatem: z Indie, Číny, Spojených států, Ruska, Německa a Kanady. Jak nahlíží na žlutý kov lidé v těchto zemích se dozvíte v prvním článku našeho Magazínu.

Událostí loňského podzimu pro sběratele českých mincí bylo bezesporu zveřejnění Emisního plánu pro nový pětiletý cyklus 2021 - 2025. V Magazínu najdete článek o novinkách plánovaných Českou národní bankou, nových dukátech i nové kilogramové stříbrné minci včetně našeho prvního komentáře.

Mince jako dárek je téma druhé poloviny našeho Magazínu. V blízké době pro vás chystáme na e-shopu a na prodejnách hned několik novinek. Tou první budou designová přání pro významné životní události (narození dítěte, svatba, narozeniny) ve formě dárkových obalů pro zlaté a stříbrné investiční mince. Pokud chcete své blízké obdarovat investičním zlatem či stříbrem v podobě mincí, od února vám nabídneme důstojné obaly pro tyto hodnotné dary.

Kromě dárkových obalů pro investiční mince chystáme i vlastní dárkové mince pro novopečené rodiče (mince k narození dítěte) a pro novomanžele (mince ke svatbě). Reportáž a rozhovory s medailérkami, které pro nás na půdě jablonecké VOŠ vytvořili návrhy mincí a s medailérem Josefem Oplištilem, který je na VOŠ odborně vede, najdete na závěrečných stránkách Magazínu.

Na prodejnách bude Magazín k dispozici během tohoto týdne (6. - 10. ledna 2020), stáhnout si ho můžete ale již teď pomocí odkazu pod článkem.



Další aktuality




Ověřeno zákazníky
Dodavatelé
Obsah tohoto webu nelze v žádném případě brát jako investiční doporučení. Uveřejněné články a analýzy je třeba vnímat jako subjektivní názory zaměstnanců společnosti SAFE HERITAGE, a.s.
Zveřejnění jakýchkoliv údajů či informací na Stránkách nemá povahu právního jednání směřujícího ke vzniku právního vztahu mezi vámi a námi. Publikování nebo další šíření obsahu webu zlataky.cz je bez předchozího písemného souhlasu společnosti SAFE HERITAGE, a.s. zakázáno. Copyright © 2022 SAFE HERITAGE, a.s. | Vaše IP adresa je: 52.90.181.205

Holoubek koncern