Aktuální ceny: Cena zlata 2158.505 USD/oz   Cena stříbra 24.991 USD/oz   USD 23.150 Kč   EUR 25.220 Kč  
Nákup v  

Magazín nejen o zlatě. Třetí číslo ke stažení

Novinka
3.3.2020

První letošní číslo našeho Magazínu je tu. Označujeme ho pořadovým číslem dva, jelikož se jedná již o druhé číslo vydané v novém kabátě. K dispozici je opět jak v tištěné podobě na našich prodejnách v Praze, Brně, Ostravě, Liberci a Bratislavě, tak ke stažení na našem webu. Co se v něm dozvíte?

Od vydání posledního čísla Magazínu na začátku ledna se ve světě udály události zásadního významu. Shrnutí prvních dvou měsíců na trhu se zlatem najdete v otvíráku třetího čísla nového čísla našeho Magazínu.

Další článek se týká rovněž investičního zlata. Podívali jsme se na něj však díky výzkumu Světové rady pro zlatu trochu jinou perspektivou. Kolik naše odvětví vypouští skleníkových plynů, jak ovlivňuje těžba klima a co s tím zainteresované subjekty chtějí udělat? Dozvíte se v druhém článku.

O zajímavých sběratelských mincích pojednávají další stránky. Vzali jsme si do hledáčku britskou sérii Queen’s Beasts a novou dvousetkorunu od ikonického medailéra Jiřího Harcuby. A když už jsme u toho sbírání, sepsali jsme postřehy pro ty z Vás, co se chystají s tímto ušlechtilým koníčkem začít.

Poslední článek tradičně věnujeme rozhovoru s osobností. Tentokrát jsme vyzpovídali jednoho z nejúspěšnějších mladých medailérů současnosti Asamata Baltaeva. O jeho životním příběhu, tvorbě a plánech do budoucna si přečtete v závěrečném článku Magazínu.

Na prodejnách bude Magazín k dispozici během tohoto týdne (2. - 6. března 2020), stáhnout si ho můžete ale již teď pomocí odkazu pod článkem.



Další aktuality




Ověřeno zákazníky
Dodavatelé
Obsah tohoto webu nelze v žádném případě brát jako investiční doporučení. Uveřejněné články a analýzy je třeba vnímat jako subjektivní názory zaměstnanců společnosti SAFE HERITAGE, a.s.
Zveřejnění jakýchkoliv údajů či informací na Stránkách nemá povahu právního jednání směřujícího ke vzniku právního vztahu mezi vámi a námi. Publikování nebo další šíření obsahu webu zlataky.cz je bez předchozího písemného souhlasu společnosti SAFE HERITAGE, a.s. zakázáno. Copyright © 2022 SAFE HERITAGE, a.s. | Vaše IP adresa je: 54.166.234.171

Holoubek koncern