Aktuální ceny: Cena zlata 2307.57 USD/oz   Cena stříbra 26.9625 USD/oz   USD 23.650 Kč   EUR 25.230 Kč  
Nákup v  

Zveme vás do nové prodejny Zlaťáky.cz v Ostravě

Novinka
18.9.2014
otevreni_prodejna_ostrava_17_9_2014_zlataky_cz_vera_spinarova Dne 17. 9. 2014 se uskutečnilo slavnostní otevření nové prodejny Zlaťáky.cz v Ostravě za přítomnosti zástupců médií, populární zpěvačky Věra Špinarové a představenstva společnosti LINK Holding, a.s.

Dne 17. 9. 2014 se uskutečnilo slavnostní otevření nové prodejny Zlaťáky.cz v Ostravě za přítomnosti zástupců médií, populární zpěvačky Věra Špinarové a představenstva společnosti Link Holding a.s.

Na návštěvníky nové prodejny čekal bohatý doprovodný program, občerstvení a samozřejmě expozice investičních kovů včetně exkluzivních zlatých a stříbrných mincí z celého světa. Slavnostní zahájeni a přestřihnutí pásky převzala populární ostravská zpěvačka a patriotka Věra Špinarová.

Ostravská prodejna je již v pořadí třetí prodejnou se zlatem, stříbrem, drahými kovy, mincemi a medailemi a doplňuje tak stávající úspěšné prodejny v Praze a v Brně. Nový obchod se nachází v ulici Zámecká 21 a čerpá tak hlavně z atmosféry samotného centra města. Zlaťáky.cz se tímto stávají obchodníkem s nejvíce kamennými prodejnami v České republice. Prodejny jsou strategicky propojeny s významným internetovým obchodem stejného jména.

"Pro některé zákazníky je důležité vidět to, co kupují, zvlášť když se jedná o vyšší investice. Chtějí si daný produkt tzv. osahat, a my se jim snažíme vyjít vstříc. V Ostravě máme širokou zákaznickou základnu a věřím, že nová prodejna ji pomůže ještě více rozšířit," uvedl Jan Žák, člen představenstva společnosti LINK Holding, a.s.

Tímto vás srdečně zveme do naší nové prodejny v Ostravě a těšíme se na vaši návštěvu.
Zlaťáky.cz

otevreni_prodejna_ostrava_17_9_2014_zlataky_cz otevreni_prodejna_ostrava_17_9_2014_zlataky_cz otevreni_prodejna_ostrava_17_9_2014_zlataky_cz otevreni_prodejna_ostrava_17_9_2014_zlataky_cz otevreni_prodejna_ostrava_17_9_2014_zlataky_cz otevreni_prodejna_ostrava_17_9_2014_zlataky_cz

Další aktuality




Ověřeno zákazníky
Dodavatelé
Obsah tohoto webu nelze v žádném případě brát jako investiční doporučení. Uveřejněné články a analýzy je třeba vnímat jako subjektivní názory zaměstnanců společnosti SAFE HERITAGE, a.s.
Zveřejnění jakýchkoliv údajů či informací na Stránkách nemá povahu právního jednání směřujícího ke vzniku právního vztahu mezi vámi a námi. Publikování nebo další šíření obsahu webu zlataky.cz je bez předchozího písemného souhlasu společnosti SAFE HERITAGE, a.s. zakázáno. Copyright © 2022 SAFE HERITAGE, a.s. | Vaše IP adresa je: 3.17.150.89

Holoubek koncern