Aktuální ceny: Cena zlata 2391.82 USD/oz   Cena stříbra 28.682 USD/oz   USD 23.520 Kč   EUR 25.170 Kč  
Nákup v  

"Stříbro vzroste na dvojnásobek v průběhu několika příštích let

Novinka
19.6.2012
eagle_silver_coins Ceny stříbra by se mohly v několika příštích letech až zdvojnásobit. Investice do tohoto bílého kovu se stává čím dál lákavější a výhodnější, řekl Stephen M Smith, řídící člen Smith McKenna.

NEW YORK: Ceny stříbra by se mohly v několika příštích letech až zdvojnásobit. Investice do tohoto bílého kovu se stává čím dál lákavější a výhodnější, řekl Stephen M Smith, řídící člen Smith McKenna.

argor_kilo_stribro_100g_zlato_slitky

Smith pokračuje, "Stříbro má velmi velké vazby na průmyslové použití a je silně ovlivněno poptávkou a nabídkou. Z tohoto důvodu a taktéž neustálým zdokonalováním svých aplikací, současné investování do stříbra znamená vyšší potenciální zisky investorů. "

Smith také dodává, že když zlato stoupá, stejně tak i stříbro. V čem se stříbro, ale liší je jeho větší odkaz na průmyslové aplikace a produkty, jako jsou solární panely a zdravotnického zařízení, které jsou na vzestupu. Obchodníci a investoři sledují ceny stříbra a porovnávají je s minulým rokem 2011 a připravují se tak na možnost podobného scenária.

Investice do stříbra

Když se situace na trzích s drahými kovy bude opakovat, jak tomu bylo v minulosti již mnohokrát, stříbro z toho vyjde jako král a překoná i jiné drahé kovy. Ti, kteří investují do stříbra mají velkou šanci na možné zbohatnutí, které doslova číhá za rohem.

Evropští politici toho mají na talíři ještě hodně a je pravděpodobné, že zahájení uvolňování a obnovování se záměrem stimulačních plánů způsobí další tištění Euro měny. Jakmile trh s drahými kovy zareaguje na tyto plány, spolu se zvýšenou podporou investorů, mohl by tato reakce poslat ceny zlata a stříbra hodně vysoko.

Stříbro překonalo všechny ostatní kovy v prvním čtvrtletí roku 2012 a prakticky zdvojnásobilo svou hodnotu od roku 2010, což ho staví do role jedničky pro investory. Během ledna až března zlato vzrostlo přibližně o šedesát procent.

kookabura_1kg_stribne_mince_2012_4x


Další aktuality




Ověřeno zákazníky
Dodavatelé
Obsah tohoto webu nelze v žádném případě brát jako investiční doporučení. Uveřejněné články a analýzy je třeba vnímat jako subjektivní názory zaměstnanců společnosti SAFE HERITAGE, a.s.
Zveřejnění jakýchkoliv údajů či informací na Stránkách nemá povahu právního jednání směřujícího ke vzniku právního vztahu mezi vámi a námi. Publikování nebo další šíření obsahu webu zlataky.cz je bez předchozího písemného souhlasu společnosti SAFE HERITAGE, a.s. zakázáno. Copyright © 2022 SAFE HERITAGE, a.s. | Vaše IP adresa je: 3.149.24.159

Holoubek koncern