Aktuální ceny: Cena zlata 2394.76 USD/oz   Cena stříbra 28.617 USD/oz   USD 23.640 Kč   EUR 25.230 Kč  
Nákup v  

Kupujte fyzické zlato, vyhněte se papírovému

Novinka
20.1.2014
zlate_cihly_1kg_argor_heraeus_news Tržní veterán Tres Knippa říká, "Investoři by měli vzít v úvahu akumulaci fyzického zlata." S ohledem na nedávná data COMEX futures, Knippa tvrdí, že by nemuselo být dost zlata ...
zlate_cihly_1kg_argor_heraeus

Tržní veterán Tres Knippa říká, "Investoři by měli vzít v úvahu akumulaci fyzického zlata."

S ohledem na nedávná data COMEX futures, Knippa tvrdí, že by nemuselo být dost zlata, kdyby se každý s futures kontraktem rozhodl vyměnit papírové zlato za fyzické. Věří, že zlato se v roce 2011 dostalo přes 1 900 dolarů kvůli explozi v množství zlatých futures kontraktů - zřízením samostatných trhů pro "skutečné" a "papírové" zlato.

"Možná, že důvod, proč ceny zlata vzrostly, je právě rozšířením tohoto násobku částky papírového zlata proti skutečnému zlatu," dodává Knippa pro BNN (Business News Network)."Trh se pravděpodobně vrátil zpět dolů, protože lidé začali likvidovat držbu svého papírového zlata. Především se papírového zlata zbavují velcí hráči, jako například hedgeové fondy."

"Podstatné je, že lidé stále získávají fyzické zlato a nadále v tom pokračují. To je velmi důležité," dodává Knippa.

Na začátku pátečního obchodování se americké gold futures pro únorové dodání mírně zvýšily. Knippa radí koupit fyzické zlato v jenech, na rozdíl od amerických dolarů, a využít tak plánu Japonské banky zvýšit množství peněz v oběhu.

Zdroj: BNN.ca



Další aktuality




Ověřeno zákazníky
Dodavatelé
Obsah tohoto webu nelze v žádném případě brát jako investiční doporučení. Uveřejněné články a analýzy je třeba vnímat jako subjektivní názory zaměstnanců společnosti SAFE HERITAGE, a.s.
Zveřejnění jakýchkoliv údajů či informací na Stránkách nemá povahu právního jednání směřujícího ke vzniku právního vztahu mezi vámi a námi. Publikování nebo další šíření obsahu webu zlataky.cz je bez předchozího písemného souhlasu společnosti SAFE HERITAGE, a.s. zakázáno. Copyright © 2022 SAFE HERITAGE, a.s. | Vaše IP adresa je: 18.218.129.100

Holoubek koncern