Aktuální ceny: Cena zlata 2395.36 USD/oz   Cena stříbra 28.766 USD/oz   USD 23.620 Kč   EUR 25.230 Kč  
Nákup v  

Noviny mění svou tvář

Novinka
4.11.2019

Stáhněte si náš nový Magazín. Přinášíme více vlastního obsahu zabaleného do kvalitnějšího hávu. Přečtěte si dvacet stran obsahu – analýz o investičních kovech a mincích, rozhovorů s osobnostmi, zajímavostí z oboru. Magazín pro Vás máme opět i v tištěné podobě zdarma na našich prodejnách.

Poslední letošní číslo našeho dvouměsíčníku přináší velké změny. Noviny se mění na Magazín. Přináší více vlastního obsahu zabaleného do kvalitnějšího hávu. Každé dva měsíce si budete moci přečíst plných dvacet stran textů – analýz o investičních kovech a mincích, rozhovorů s osobnostmi, zajímavostí z oboru.

Magazín pro Vás máme k dispozici opět jak v tištěné podobě na našich prodejnách, tak ke stažení na našem webu. Co se v něm dozvíte?

Zamysleli jsme se nad posledním desetiletím, které můžeme směle nazývat dekádou zlata. Pokud se zajímáte o historii, dáte nám jistě za pravdu, že zlato je významným hybatelem dějin lidstva. Pro pochopení role zlata v historii lidské společnosti však není ani potřeba dopodrobna studovat dějiny. Naprosto postačí přečíst dětem před spaním několik klasických pohádek, ve kterých zlato přináší hrdinům moc, slávu a bohatství. A nejinak tomu je i v poslední zlaté dekádě, která začala největší krizí od dvacátých let minulého století. Od roku 2010 jsou centrální banky čistými nákupčími zlata. Soukromí investoři si jeho funkci připomněli o rok později v roce 2011, kdy atakovalo 1 900 USD za unci a od té doby do zlata ukládají své peníze, kdykoliv je na obzoru nová turbulence trhu. Dekádu zlata let 2011–2019 jsme shrnuli v „otvíráku“ prvního čísla Magazínu

Pokud jste našimi dlouholetými zákazníky, mohl by Vás zaujmout rozhovor s Lukášem Jankovským, předsedou představenstva a jedním ze spoluzakladatelů Zlaťáků. Zajímáte-li se o pamětní mince ČNB, máme pro Vás na dalších stranách Magazínu analýzu týkající se zhodnocení zlatých pamětních mincí. Investice do zlata totiž nemusí mít vždy podobu zlatého slitku Argor Heraeus či zahraniční investiční mince Wiener Philharmoniker. Investovat lze i do zlatých českých pamětních mincí, které u nás vydává Česká národní banka. Možná Vás výkon této investice překvapí. Závěr Magazínu patří rozhovoru s Lubošem Charvátem, autorem čtyř pamětních mincí z aktuálního cyklu ČNB Hrady ČR, špičkovým medailérem a pedagogem SUPŠ a VOŠ v Jablonci nad Nisou.

Na prodejnách bude Magazín k dispozici během tohoto týdne, stáhnout si ho můžete ale již teď pomocí odkazu pod článkem.



Další aktuality




Ověřeno zákazníky
Dodavatelé
Obsah tohoto webu nelze v žádném případě brát jako investiční doporučení. Uveřejněné články a analýzy je třeba vnímat jako subjektivní názory zaměstnanců společnosti SAFE HERITAGE, a.s.
Zveřejnění jakýchkoliv údajů či informací na Stránkách nemá povahu právního jednání směřujícího ke vzniku právního vztahu mezi vámi a námi. Publikování nebo další šíření obsahu webu zlataky.cz je bez předchozího písemného souhlasu společnosti SAFE HERITAGE, a.s. zakázáno. Copyright © 2022 SAFE HERITAGE, a.s. | Vaše IP adresa je: 3.149.229.253

Holoubek koncern