Aktuální ceny: Cena zlata 2222.51 USD/oz   Cena stříbra 24.9655 USD/oz   USD 23.390 Kč   EUR 25.220 Kč  
Nákup v  

Fotosoutěž je u konce. Vyhlašujeme vítěze

Novinka
9.7.2019

09. 07. 2019
Zdroj : ZLAŤÁKY

Celé jaro jste nám posílali originální fotky do fotosoutěže Zlaťáků. Hlavní roli na nich hrály (jak jinak) Vaše zlaté a stříbrné mince a slitky. Tu a tam se objevila oběžná desetikoruna nebo historická jednokoruna. K záměně došlo v jednom případě, kdy se soutěžící pokusil místo desetikoruny vložit do mechanismu nákupního košíku čtvrtuncovou investiční minci Wiener Philharmoniker. Děkujeme, pobavil jste nás!

Rovněž děkujeme za milé fotky Vašich opravdových zlatých pokladů. Fotografiemi dětí s mincemi se soutěž jen hemžila. Je z toho vidět, že zodpovědně vedete své ratolesti k tomu, aby si uvědomovaly hodnotu peněz. Dáváme palec nahoru, jen tak dál!

Za všechny zaslané fotografie děkujeme. Činili jste se a výběr byl opravdu náročný. Nejvíce sympatií a hlasů odborné komise Zlaťáků získala fotografie s průzračným jezerem uprostřed horských štítů. Impozantní kulisy pro truhlu naditou zlatem a stříbrem. Doplněk: praktická lopatka. Gratulujeme výherci panu Petrovi a zasíláme mu výhru zlatou minci Rio 2016 "Sprint" vydanou v roce 2014 mincovnou Casa da Moeda do Brasil k příležitosti blížících se XXXI. LOH v Rio de Janeiro:-)

Přejeme krásné léto.

Vítězná fotografie Petra Šinkory


Další aktuality




Ověřeno zákazníky
Dodavatelé
Obsah tohoto webu nelze v žádném případě brát jako investiční doporučení. Uveřejněné články a analýzy je třeba vnímat jako subjektivní názory zaměstnanců společnosti SAFE HERITAGE, a.s.
Zveřejnění jakýchkoliv údajů či informací na Stránkách nemá povahu právního jednání směřujícího ke vzniku právního vztahu mezi vámi a námi. Publikování nebo další šíření obsahu webu zlataky.cz je bez předchozího písemného souhlasu společnosti SAFE HERITAGE, a.s. zakázáno. Copyright © 2022 SAFE HERITAGE, a.s. | Vaše IP adresa je: 44.197.191.240

Holoubek koncern