Aktuální ceny: Cena zlata 2391.82 USD/oz   Cena stříbra 28.682 USD/oz   USD 23.520 Kč   EUR 25.170 Kč  
Nákup v  

Plzeň má nový obchod s investičními kovy

Novinka
2.11.2018
Zlaťáky otevírají v Plzni své první poradenské centrum ZLAŤÁKY point

Poradíme s nákupem zlatých a stříbrných mincí, slitků a medailí.

Poradenské centrum ZLAŤÁKY point zaměřené na investice do drahých kovů se otevřelo již 1. října 2018 v Plzni.

Jedná se o pilotní projekt Zlaťáků, vycházející z nové koncepce péče o zákazníky. Zlaťáky point nabízí rozsáhlý sortiment zlatých a stříbrných mincí a slitků renomovaných značek z Evropy, USA, Kanady, Austrálie i Afriky. Zlaťáky na tuzemském trhu úspěšně působí již od roku 2006 a postupně otevřeli kamenné prodejny v Praze, Brně, Ostravě a Bratislavě. Plzeňská pobočka však bude fungovat podle zcela inovativní koncepce. Jde o kontaktní centrum, kde zákazníkům zdarma odborně poradí s nákupem v tomto obchodě s ohledem na jejich přání a možnosti. V tomto poradenském centru si můžete v klidu vše prohlédnout a objednat. Pokud si zákazník na základě konzultace s investičním poradcem vybere zboží, dostane zálohovou fakturu, kterou uhradí buď v bance, přes platební terminál nebo on-line. Za několik dní si pak v centru ZLAŤÁKY point objednané zboží vyzvedne.

Jednoduchý, vstřícný přístup a hlavně dostupnost a přiblížit se Vám, je základní koncept celého projektu Zlaťáky point.

Takový postup přivítají jak začínající a méně zkušení investoři, tak lidé, kteří nakupují zlaté a stříbrné mince či medaile příležitostně, například jako dárek k životnímu jubileu, narození dítěte či svatbě. ZLAŤÁKY point sídlí v Plzni na adrese Pražská 88/12 a otevřeno bude mít od pondělí do pátku od 9 do 17 hodin.



Další aktuality




Dodavatelé
Obsah tohoto webu nelze v žádném případě brát jako investiční doporučení. Uveřejněné články a analýzy je třeba vnímat jako subjektivní názory zaměstnanců společnosti SAFE HERITAGE, a.s.
Zveřejnění jakýchkoliv údajů či informací na Stránkách nemá povahu právního jednání směřujícího ke vzniku právního vztahu mezi vámi a námi. Publikování nebo další šíření obsahu webu zlataky.cz je bez předchozího písemného souhlasu společnosti SAFE HERITAGE, a.s. zakázáno. Copyright © 2022 SAFE HERITAGE, a.s. | Vaše IP adresa je: 3.129.13.201

Holoubek koncern