Aktuální ceny: Cena zlata 2382.49 USD/oz   Cena stříbra 28.373 USD/oz   USD 23.630 Kč   EUR 25.240 Kč  
Nákup v  

Chcete zbohatnout na zlatě?

Novinka
11.3.2015
DNES "Z mého pohledu je hlavní podstata držení zlata ve svobodě a nezávislosti. Zlato má v čase různou cenu, ale hodnotu má již po tisíciletí stejnou. Zlato nepodléhá politikům, finančním systémům ani jiným nově vznikajícím nástrojům, které mohou vyvolat například inflaci...

"Z mého pohledu je hlavní podstata držení zlata ve svobodě a nezávislosti. Zlato má v čase různou cenu, ale hodnotu má již po tisíciletí stejnou. Zlato nepodléhá politikům, finančním systémům ani jiným nově vznikajícím nástrojům, které mohou vyvolat například inflaci. Což určitě neplatí o virtuálním držení zlata, které sází na pohyb ceny."

"Pokud hledáte doporučení, investujte pravidelně do fyzického nákupu zlata. Docílíte optimální průměrné ceny nákupu a vaše investice se tak zhodnotí rychleji. Existuje však ještě jedna možnost, jak dosáhnout reálného zisku nad rámec zhodnocení samotného růstu ceny drahého kovu. Jde o sběratelské mince."

"Tuto investici lze však považovat za střednědobou, tedy minimálně na období tří až pěti let. U mincí dochází ke sběratelskému zhodnocení. V případě poklesu či turbulencí na komoditním nebo měnovém trhu si sběratelské mince uchovávají svoji hodnotu a jejich cena díky omezenému nákladu neklesá," uvedl Jan Žák, člen představenstva společnosti Zlaťáky.cz, pro MF DNES.

Celý článek deníku MF DNES si můžete přečíst zde: Chcete zbohatnout na zlatě?

zlate_slitky_zlate_mince_zlataky_cz


Další aktuality




Ověřeno zákazníky
Dodavatelé
Obsah tohoto webu nelze v žádném případě brát jako investiční doporučení. Uveřejněné články a analýzy je třeba vnímat jako subjektivní názory zaměstnanců společnosti SAFE HERITAGE, a.s.
Zveřejnění jakýchkoliv údajů či informací na Stránkách nemá povahu právního jednání směřujícího ke vzniku právního vztahu mezi vámi a námi. Publikování nebo další šíření obsahu webu zlataky.cz je bez předchozího písemného souhlasu společnosti SAFE HERITAGE, a.s. zakázáno. Copyright © 2022 SAFE HERITAGE, a.s. | Vaše IP adresa je: 3.133.12.172

Holoubek koncern