Aktuální ceny: Cena zlata 2222.51 USD/oz   Cena stříbra 24.9655 USD/oz   USD 23.370 Kč   EUR 25.220 Kč  
Nákup v  

První bitcoinová mince na českém trhu!

Novinka
13.2.2015
PRAVO Historicky první stříbrná mince vydaná v nominální hodnotě 0,01 bitcoin doputovala do Česka. Unikátní minci, která obsahuje hologram, vyrazila Polská mincovna nákladem 2009 kusů, přičemž cena každé mince 2690 Kč.

Historicky první stříbrná mince vydaná v nominální hodnotě 0,01 bitcoin doputovala do Česka. Unikátní minci, která obsahuje hologram, vyrazila Polská mincovna nákladem 2009 kusů, přičemž cena každé mince 2690 Kč. "Na rubu má orla, jeho peří je vytvořeno z jedniček a nul. Líc mimo jiné zobrazuje sluneční žár a nominální hodnotu mince", popsal unikátní platidlo Matej Čeleš ze společnosti Zlaťáky.cz, která patří mezi největší obchodníky s investičními kovy v Česku.

Bitcoinová hodnota je připevněna na minci pomocí nálepky, na níž je vytištěn tzv. WIF chráněný holografický obraz. Soukromý klíč, nutný k vyplacení nominální hodnoty, se nachází pod ochrannou holografickou vrstvou.

Článek z deníku PRÁVO naleznete zde Jak vypadá bitcoinový cent?

stribrna_mince_binary_eagle_sol_noctis_bitcoin_2014_proof


Další aktuality




Ověřeno zákazníky
Dodavatelé
Obsah tohoto webu nelze v žádném případě brát jako investiční doporučení. Uveřejněné články a analýzy je třeba vnímat jako subjektivní názory zaměstnanců společnosti SAFE HERITAGE, a.s.
Zveřejnění jakýchkoliv údajů či informací na Stránkách nemá povahu právního jednání směřujícího ke vzniku právního vztahu mezi vámi a námi. Publikování nebo další šíření obsahu webu zlataky.cz je bez předchozího písemného souhlasu společnosti SAFE HERITAGE, a.s. zakázáno. Copyright © 2022 SAFE HERITAGE, a.s. | Vaše IP adresa je: 44.200.26.112

Holoubek koncern