Aktuální ceny: Cena zlata 2391.82 USD/oz   Cena stříbra 28.682 USD/oz   USD 23.520 Kč   EUR 25.170 Kč  
Nákup v  

Proč chce bankovní Elita vyvolávat v USA nepokoje

Novinka
26.3.2013
bank Každý údaj jasně naznačuje, že úřady ve Spojených státech se připravují na rozsáhlé občanské nepokoje. Tento trend se neobjevil náhodou - je součástí osvědčených metod bankovní elity ...

Každý údaj jasně naznačuje, že úřady ve Spojených státech se připravují na rozsáhlé občanské nepokoje. Tento trend se neobjevil náhodou - je součástí osvědčených metod bankovní elity ovládnout národy, zbavit je jejich majetku a vstřebávat je do nového světového řádu.

stribrne_mince_rok_hada_2013

Uznávaný investigativní novinář Greg Palast oznámil v roce 2001, že globální bankovní elity - jmenovitě Světová banka a MMF, pilovaly techniku, která jim v minulosti umožnila obrat o aktiva několik zemí - této technice se začalo říkat "vzpoura MMF (IMF riot)."

V dubnu 2001 získal Palast uniklé dokumenty Světové banky, které popisují ve čtyřech krocích proces o tom, jak takzvaně oloupit národy o jejich bohatství a infrastrukturu zavedením kontroly nad zdroji do rukou bankovní elity.

Jeden z finálních kroků procesu, "vzpoura MMF," podrobně popisuje, jak elita dopředu plánuje masové občanské nepokoje za účelem vystrašit investory a způsobit tak vládní bankroty.

"Toto ekonomické žhářství má i své světlé stránky, a to hlavně pro cizince, kteří si pak můžou vysbírat zbývající aktiva za velmi nízké ceny," píše Palast a dodává: "Existuje spousta poražených, ale jasnými vítězi se zdají být západní banky a ministerstvo financí USA."

Jinými slovy, bankovní elita vytváří právě takové ekonomické prostředí, kde stoupají úrokové sazby, spirálovitě rostou ceny potravin, vzniká chudoba a nižší životní úroveň, které urychlí občanské nepokoje - a pak už se jen snesou jako supi a pohltí všechna levná aktiva, která v zemi zbyla.

Tento proces jsme už mohli zaznamenat v místech jako je Bolívie, Ekvádor, Indonésie, Řecko a Argentina. Další na špalku jsou Španělsko, Itálie, Velká Británie a Francie, kteří již zažili rozšířené nepokoje v průběhu posledních dvou let.



Další aktuality




Ověřeno zákazníky
Dodavatelé
Obsah tohoto webu nelze v žádném případě brát jako investiční doporučení. Uveřejněné články a analýzy je třeba vnímat jako subjektivní názory zaměstnanců společnosti SAFE HERITAGE, a.s.
Zveřejnění jakýchkoliv údajů či informací na Stránkách nemá povahu právního jednání směřujícího ke vzniku právního vztahu mezi vámi a námi. Publikování nebo další šíření obsahu webu zlataky.cz je bez předchozího písemného souhlasu společnosti SAFE HERITAGE, a.s. zakázáno. Copyright © 2022 SAFE HERITAGE, a.s. | Vaše IP adresa je: 3.143.4.181

Holoubek koncern