Aktuální ceny: Cena zlata 2229.88 USD/oz   Cena stříbra 24.9655 USD/oz   USD 23.330 Kč   EUR 25.170 Kč  
Nákup v  

Ruská produkce zlata dosáhne na 7,9 mil. uncí v roce 2015

Novinka
27.2.2012
putin_gold.jpeg Rusko očekává zvýšení produkce zlata až na 7.9 milionů uncí v roce 2015, na základě zprávy poskytnuté Interfax Europe o průzkumu trhu Russian Gold Industry v roce 2011.

LONDON (Commodity Online): Rusko očekává zvýšení produkce zlata až na 7.9 milionů uncí v roce 2015, na základě zprávy poskytnuté Interfax Europe o průzkumu trhu Russian Gold Industry v roce 2011.

gold_cast

Ruská produkce zlata se zvýšila o 38% od rozpadu Sovětského svazu v roce 1991. Ke zvýšení produkce zlata v Rusku přispěly hlavně koncerny jako jsou Kinross Gold a Polyus, kteří plánují obrovské projekty těžby zlata.

Rusko je považováno za jedno z největších neprobádaných oblastí zlata na světě, s velkými zásobami, které byly objeveny teprve nedávno. Má masivní zemní rozlohu, která pokrývá 11 časových pásem.

Ruský zlatý průmysl je velmi roztříštěný, s více než 600 společnostmi působících v tomto odvětví.

Zpráva o průzkumu, publikována Market Publishers Ltd, poskytuje nestranný, objektivní a komplexní přehled o hlavních vývojových trendech zlatého průmyslu v rusku, představující zlaté rezervy země, doly, střední zlatou výrobu, produktivitu regionů a firem.

Kromě toho zpráva hodnotí výkon, finanční výsledky a ziskovost předních výrobců zlata jako jsou Polyus Gold, Petropavlovsk a Kinross Gold, Polymetal, Nord Gold, Highland Gold Mining, Yuzhuralzoloto a Vysochaishy.

zlato_gold_argor_mince_wiener_perth


Další aktuality




Ověřeno zákazníky
Dodavatelé
Obsah tohoto webu nelze v žádném případě brát jako investiční doporučení. Uveřejněné články a analýzy je třeba vnímat jako subjektivní názory zaměstnanců společnosti SAFE HERITAGE, a.s.
Zveřejnění jakýchkoliv údajů či informací na Stránkách nemá povahu právního jednání směřujícího ke vzniku právního vztahu mezi vámi a námi. Publikování nebo další šíření obsahu webu zlataky.cz je bez předchozího písemného souhlasu společnosti SAFE HERITAGE, a.s. zakázáno. Copyright © 2022 SAFE HERITAGE, a.s. | Vaše IP adresa je: 3.94.102.228

Holoubek koncern