Aktuální ceny: Cena zlata 2331.935 USD/oz   Cena stříbra 27.416 USD/oz   USD 23.330 Kč   EUR 25.130 Kč  
Nákup v  

Oslava 10. výročí Hospodářské a měnové unie!

Novinka
25.2.2008
V rámci oslav desetiletí existence HMU byli občané EU a lidé, kteří zde trvale žijí, požádání, aby v internetovém hlasování vybrali návrh pamětní dvoueurové mince. Hlasování skončilo 22. února.
Občané EU a lidé, kteří zde trvale žijí, vybrali pro pamětní dvoueurovou minci při příležitosti oslav 10. výročí Hospodářské a měnové unie návrh ?2?. Pro tento návrh hlasovalo 41.48 % z vás. Všech zaregistrovaných hlasů bylo celkem 141675. Vítězný návrh byl vytvořen George Stamatopoulos

Gratulujeme Michal Milewski

Soubor euromincí velké sběratelské hodnoty je na cestě k výherci Michal Milewski in Polsko. Jeho jméno bylo namátkově vybráno ze seznamu těch, kdo hlasovali pro vítězný návrh při hlasování o pamětní minci, které bylo uzavřeno 22. února.


V rámci oslav desetiletí existence HMU byli občané EU a lidé, kteří zde trvale žijí, požádání, aby v internetovém hlasování vybrali návrh pamětní dvoueurové mince. Hlasování skončilo 22. února.

Občané EU a lidé, kteří zde trvale žijí, vybrali pro pamětní dvoueurovou minci při příležitosti oslav 10. výročí Hospodářské a měnové unie návrh ?2?. Pro tento návrh hlasovalo 41.48 % z vás. Všech zaregistrovaných hlasů bylo celkem 141675. Vítězný návrh byl vytvořen George Stamatopoulos a představuje "Záměrně primitivní kresba symbolizuje euro jako vyvrcholení dlouhé historie obchodu mezi lidmi, od pravěku až po hospodářskou a měnovou unii. ". Pamětní mince této podoby budou všemi členskými státy eurozóny vydány v lednu 2009.



Další aktuality




Ověřeno zákazníky
Dodavatelé
Obsah tohoto webu nelze v žádném případě brát jako investiční doporučení. Uveřejněné články a analýzy je třeba vnímat jako subjektivní názory zaměstnanců společnosti SAFE HERITAGE, a.s.
Zveřejnění jakýchkoliv údajů či informací na Stránkách nemá povahu právního jednání směřujícího ke vzniku právního vztahu mezi vámi a námi. Publikování nebo další šíření obsahu webu zlataky.cz je bez předchozího písemného souhlasu společnosti SAFE HERITAGE, a.s. zakázáno. Copyright © 2022 SAFE HERITAGE, a.s. | Vaše IP adresa je: 13.59.36.203

Holoubek koncern