Aktuální ceny: Cena zlata 2393.53 USD/oz   Cena stříbra 28.7545 USD/oz   USD 23.620 Kč   EUR 25.230 Kč  
Nákup v  

Nejlepší dárek k Vánocům?

Novinka
9.12.2007
Takto se ptá každý sám sebe. Co má svým blízkým koupit. Čím je obdarovat. Co koupit aby to bylo neobvyklé, aby si to lidi pamatovali, aby byli překvapeni! Mincí můžete potěšit kohokoliv z Vašich blízkých. Jde pouze o to zvolit vhodný motiv.
Pro ty opravdu nejnáročnější je třeba právě mince s diamantem.

Takto se ptá každý sám sebe. Co má svým blízkým koupit. Čím je obdarovat. Co koupit aby to bylo neobvyklé, aby si to lidi pamatovali, aby byli překvapeni! Mincí můžete potěšit kohokoliv z Vašich blízkých. Jde pouze o to zvolit vhodný motiv. Pro ty opravdu nejnáročnější je třeba právě mince s diamantem.

Mince s pravým diamantem pochází z Austrálie její průměr je 101 mm, hmotnost 1000 g a obsah drahých kovů je 999.9/1000 Ag. Její nominál je 30 Dollar. Byla vyražena v roce 2000 při příležitosti roku draka podle čínského kalendáře. Tato mince je samozřejmě velice drahá a počet kusů je velice omezen.

Nebo raději něco levnějšího

Mince a medaile z ryzího zlata nebo stříbra jsou originálním dárkem který každého potěší. Vyberte si minci která velikostí i cenou odpovídá příležitosti. V naší široké nabídce naleznete stříbrné mince od 750 Kč i sady zlatých mincí vhodných k životnímu jubileu nebo jako dar pro významné obchodní partnery.



Další aktuality




Ověřeno zákazníky
Dodavatelé
Obsah tohoto webu nelze v žádném případě brát jako investiční doporučení. Uveřejněné články a analýzy je třeba vnímat jako subjektivní názory zaměstnanců společnosti SAFE HERITAGE, a.s.
Zveřejnění jakýchkoliv údajů či informací na Stránkách nemá povahu právního jednání směřujícího ke vzniku právního vztahu mezi vámi a námi. Publikování nebo další šíření obsahu webu zlataky.cz je bez předchozího písemného souhlasu společnosti SAFE HERITAGE, a.s. zakázáno. Copyright © 2022 SAFE HERITAGE, a.s. | Vaše IP adresa je: 18.223.106.100

Holoubek koncern